دانلود پایان نامه اندازه گیری و کنترل کیفیت

دریافت پروژه اندازه گیری و کنترل کیفیت

اندازه گیری و کنترل کیفیت
کنترل کیفیت – پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی

بخشی از مقدمه اندازه گیری و کنترل کیفیت:

سابقه اندازه گیری به عهد باستان باز می گردد و می توان آن را به عنوان یکی از قدیمی ترین علوم به حساب آورد .
در اوایل قرن 18 جیمز وات (JAMES WATT) مخترع اسکاتلندی پیشنهاد نمود تا دانشمندان جهان دور هم جمع شده یک سیستم جهانی واحد برای اندازه گیریها به وجود آورند . به دنبال این پیشنهاد گروهی از دانشمندان فرانسوی برای به وجود آوردن سیستم متریک (METRIC SYS) وارد عمل شدند .

سیستم پایه ای را که دارای دو استاندارد یکی «متر» برای واحد طول و دیگری «کیلوگرم» برای وزن بوده، به وجود آوردند . در این زمان ثانیه (SECOND) را به عنوان استاندارد زمان (TIME) و ترموسانتیگراد را به عنوان استاندارد درجه حرارت مورد استفاده قرار می دادند .

در سال 1875 میلادی دانشمندان و متخصصات جهان در پاریس برای امضاء قراردادی به نام پیمان جهانی متریک (INTERNATIONAL METRIC COMVENTION) دور هم گرد آمدند . این قرارداد زمینه را برای ایجاد یک دفتر بین المللی اوزان و مقیاسها در سورز (SEVRES) فرانسه‌ آماده کرد. این مؤسسه هنوز به عنوان یک منبع و مرجع جهانی استاندارد پابرجاست .
امروزه سازندگان دستگاههای مدرن آمریکایی، دقت عمل استانداردهای اصلی خود را که برای کالیبراسیون دستگاه های اندازه گیری خود به کار می برند، به استناد دفتر استانداردهای ملی (N.B.S)تعیین می نمایند .

لازم به یادآوری است دستگاه های اندازه گیری و آزمون به دلایل گوناگون از جمله فرسایش، لقی و میزان استفاده، انحرافاتی را نسبت به وضعیت تنظیم شده قبلی نشان می دهند .
هدف کالیبراسیون اندازه گیری مقدار انحراف مذکور در مقایسه با استانداردهای سطوح بالاتر و همچنین دستگاه در محدوده «تلرانس» اصلی خود می باشد .

تعریف اندازه گیری :

اندازه گیری یعنی تعیین یک کمیت مجهول با استفاده از یک کمیت معلوم و یا مجموعه‌ای از عملیات، با هدف تعیین نمودن تعداد یک کمیت .

صحت :

نزدیکی نتیجه انداره گیری یک کمیت را با میزان واقعی آن کمیت گویند، این مقدار به صورت درصدی از ظرفیت کلی دستگاه می باشد .

رواداری :

حداکثر انحراف یک قطعه ساخته شده از اندازه خاص خودش را گویند .

لینک دانلود: پروژه اندازه گیری و کنترل کیفیت
مطلب‌جو یک وب سایت با هدف انتشار مقاله، تحقیق و… می باشد.
پس از انتخاب فایل و مقاله مورد نظر، بر روی لینک دانلود کلیک کنید و مراحل خرید را در سایت میهن همکار انجام دهید.
برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.
در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید:
پشتیبانی سایت میهن همکار
شماره تماس: 42274401-041

فصل اول اندازه گیری

  • 1-تاریخچه اندازه گیری در جهان
  • تعریف اندازه گیری :
  • صحت :
  • رواداری :
  • دقت :
  • تکرارپذیری :
  • دامنه و میزان تغییرات :
  • خطای ثابت :
  • خطای مطلق :
  • تصحیح :
  • منابع خطای اندازه گیری :
  • خطاهای ناشی از دستگاه اندازه گیری :
  • خطاهای ناشی از مشاهده در اندازه گیری :
  • وسایل اندازه گیری :
  • کاربرد برچسبهای کالیبراسیون
  • نیازمندیهای آزمایشگاه دستگاه های اندازه گیری دقیق
  • روشنایی :
  • دما :
  • فشار
  • گرد و غبار
  • رطوبت :
  • لرزش :
  • صدا :
  • کنترل امواج مغناطیسی :
  • سایر امکانات :
  • فصل دوم
  • آزمایش سیستمهای اندازه گیری
  • مباحث
  • فصل /1 کالیبراسیونCalibration

فصل 2

  • اندازه گیری برای فرآیند مهندسی معکوس
  • یا اندازه گیری و ایجاد Control goge
  • هدف :‌
  • روش انجام کار Mettodology

فصل 3 بدست آوردن لقی Bearing

  • 1لقی محوری
  • 2لقی شعاعی
  • مشکلات :

فصل 4

  • کنترل Roundnessگردی
    • Straight ness مستقیمی
  • شفتShaft
  • 1کنترل Straightness مستقیمی
  • 2 اندازه گیری Roundness گردی

فصل 5

  • اندازه گیری زوایای یک چرخنده مخروطی
  • فصل سوم
  • هفت ابزار کنترل کیفیت
  • استفاده از هفت ابزار کنترل کیفیت در طرح‌ریزی کنترل فرآیند
  • گامهای سیستماتیک جهت طرحریزی کنترل فرآیند
  • 2-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای محصول (ادامه)
  • 3-سطح تعیین کیفیت قابل قبول برای عملیات های تولیدی
  • 4-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای مواد و قطعات ورودی
  • 5-رم نمودار علت و معلول
  • 6-تهیه برگهای کنترل
  • 7-تکمیل برگه های کنترل برای یک دوره خاص
  • 10-تعیین مشخصات کنترلی در ایستگاه
  • 11-تعیین ایستگاههای کنترل
  • 11-تعیین ایستگاههای کنترل (ادامه)
  • 12-تعیین نوع ابزار کنترل برای کنترل مشخصه های هر ایستگاه
  • 13-طراحی نمودارهای کنترل و طرحهای نمونه گیری
  • 14-تهیه طرح کنترل (کیفیت) محصول
  • 14-تهیه طرح کنترل (کیفیت) محصول (ادامه)
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • تکنولوژی – Technology
  • ابعاد تکنولوژی
  • تکنولوژی کنترل کیفیت
  • لایه بندی و تقسیم بندی فعالیتهای طرح ریزی واحد کنتل کیفیت
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز اول – شناخت وضع موجود
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز اول – شناخت وضع موجود
    • شناخت از دیدگاه محصولی
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز اول -شناخت وضع موجود
  • 2-1-شناخت از دیدگاه سیستمی
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز اول – شناخت وضع موجود
  • 3-1-شناخت از دیدگاه عملیاتی
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز دوم – فاز طراحی
  • نکاتی چند در رابطه با طراحی
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز دوم – فاز طراحی
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز دوم – فاز طراحی
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز دوم – فاز طراحی
  • 3-2-طراحی از دیدگاه عملیاتی
  • 1-3-2-تعیین فضایهای مورد نیاز برای انبار و طراحی چیدمان انبارهای کنترل کیفیت
  • 2-3-2-تعیین امکانات، تجهیزات و ابزارآلات لازم برای بازرسی و آزمون
  • 3-3-2-تعیین فضاهای مورد نیاز برای آزمایشگاه و‌طراحی‌چیدمان‌آزمایشگاههای‌کنترل‌کیفیت
  • 4-3-2-تعیین تعداد نیروی انسانی مورد نیاز
  • طرحریزی واحد کنترل کیفیت
  • فاز سوم – فاز اجراء
  • فصل چهارم
  • آزمایشگاه خواص مکانیکی – تست استحکام کششی
  • هدف از انجام آزمایش:
  • وسایل و تجهیزات مورد نیاز:
  • مراحل انجام آزمایش:
  • نمونه فولادی:
  • نمونه آلومینیمی:
  • بررسی نتایج:
  • فصل پنجم
  • ماشینهای اندازه گیری CMM
  • دستگاه اندازه گیری سه بعدی
  • دستگاههای اندازه گیری مختصاتی
  • علل استفاده از دستگاه CMM
  • قوای محرکه (موتور الکتریکی) :
  • روکش بالشتکها:
  • خط‌کشها:
  • 5 و 6- ستون محور Y دستگاه:
  • محور Z دستگاه:
  • تجهیزات تعادل محور Z :
  • کابین برق:
  • کامپیوتر:
  • سیستم حساس (پراپ) Probe system
  • ب- حساسه لیزری:
  • سنسورهای توقف اضطراری:
  • کره مبنا:
  • سنگ گرانیتی
  • مجموعه ریدرمک digtalreidrout
  • معرفی یک نرم افزار CMM
  • اکسل AXEL
  • یک ویژگی مهم
  • اندازه گیری تلرانسهای فرم و وضعیت
  • انواع CMM
  • تنظیم:
  • محورها:
  • نظافت:
  • فندانسیون:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.